Etiketter

onsdag 5. oktober 2011

PARADIS MED STOR PNå er det livsnyting på høgt plan. Her har vi det godt og varmt,vi koser oss i det nye bassenget hver dag. Jeg syns jo at det er litt kaldt men jentene tilbringer mangen timer der hver dag. 
Har opplevd en hel masse selv om vi bare har vært her i 1 uke( enda 3 igjen). En av de første kveldene var vi på drive in kino. Det er bare en kjempe opplevelse. Dette er en av de siste drive in kinoene som fins i Usa. En helt egen følselse og sitte ute i 25 grader, mørkt rundt deg og høre all slags insekt og dyr mens du ser film. Får dere noen gang mulighet til dette kan det anbefales på det sterkeste.

En tur til Branson har vi og fått tid til. Her var vi som vanlig på Dolly Parton sitt Dixie Stampede show, like kjekt hver gang. Jeg fikk gjort unna noe av kles shoppingen , men heldigvis har vi lenge igjen og kan bunkre opp litt til.


Jentene fikk gå i Build a bear butikken og der skal jeg si sparepengene fikk føtter å gå på. Ca 1/3 av prisen hjemme.Så nå er de godt oppsatt med bamser og klær. Jeg har lovt de at vi skal ha et bamsehalloween party med pinjata en kveld om ikke så lenge. Da blir det kjeksbaking og pynting av kjeksene etterpå. skal prøve å legge ut bilder av dette senere.Denne sneisne halm jenta har tatt bolig i blomserkrukken utenfor, blir jo litt inspirert av all den halloween pynten som alle pynter så flott med her borte.
                                  Ha en fortreffelig kveld 

1 kommentar:

  1. Sååååå jillt dokke har det!! Gode gamle dixie og branson og drive in og bassengkos og varmt ver!! Wow, me og vil! Ikkje misunte i det heila her i nordavind, hagl og pøsregn om kvarandre.
    Savne jentene!!! Lea snakke masse om amerika. Me har vært på svømming i dag. Anine syns det va heilt ok:) Lea skriver L`er over alt og øver seg på å bli skulejenta (inspirert av live og aurora tru...?)
    Nyyyt det!!! Glede oss te å sjå fleire bilder! Knib frå søylandsgjengen!

    SvarSlett