Etiketter

onsdag 4. januar 2012

Uflaks ....

Pc en min er kollapset, noe som jeg anser som krise. Ingen Internett tilgang fra skikkelig pc,alle Word dokumenter er borte, håper bare at jeg klarer å overføre bildene. For som vanlig er jeg super dårlig til å legge de over på den eksterne harddisken. Uansett så bestemte jeg meg for å kjøpe meg en Mac , super happy etter å endelig å ha bestemt meg for hvilken type (ett mye surfing) reiste jeg på Expert for å kjøpe. Der oppdaget jeg at Mac en var 1500 dyrere i butikk en på nettet, da reiste jeg hjem for å bestille over nett heller. MEN den prisen jeg fant på nett i går var jo selvfølgelig tilbud kun i går. Kjempe irriterende, men jeg satte meg i bilen og reiste en tur til Bryne for å kjøpe, men da jeg kom der var de tom. Uflaks tenkte jeg og heiv meg i bilen og reiste til Nærbø igjen(den første butikken jeg hadde vært på) MEN TROR DU JAMMEN IKKE AT DE HADDE SOLGT DEN ENESTE MACEN DE HADDE IGJEN 30MIN FØR JEG KOM TILBAKE!!!!! Går det an liksom????Arrhhh bare så irriterende for leveringstid på nettbutikken til Apple var jo over en uke. Jaja jeg får vel bare smøre meg med tolmodighet og vente til neste uke jeg da. Så får jeg heller blogge litt ifra iPad en selv om det var litt mer tungvindt.

2 kommentarer:

  1. Kan jeg nevne at Stavanger har hele to Mac-butikker.... i tillegg til Expert på Forus... og sikkert noen Expertbutikker til. Bryne og Nærbø er nok sannsynligvis ikke verdens navnle når det gjelder Mac-salg?!?
    Kan også tipse deg om at når nettprisen er lavere enn prisen i butikken, så sier du selvfølgelig "JEG VIL HA DENNE JÆVLA MACEN TIL SAMME PRIS SOM PÅ NETTET TAKK!" Og da får du det i 95% av tilfellene :-) Ring meg gjerne for flere gode tips ;o)

    SvarSlett
  2. Hei du! Eg la opp 65 masker og brukte totalt 6 nøster. Strikket med 3 nøster samtidigt. Mine jenter sloss om min, og eg må nok laga noen te ja :-) lure på å laga ein med 5 nøster samtidigt og med pinne 12. Te helga kanskje ........ Lykke te!!

    SvarSlett