Etiketter

søndag 2. juni 2013

Litt Sommer

Nå har vi bikket juni og snart, snart da er det sommer. I dag har jeg ryddet,ryddet,skurt og ryddet enda mer. Det skal bli herlig å endelig komme til bunn i alt rotet, slik at jeg kan male lekehytta til lillegull.  Planen er og at kjelleren og rommene til de to eldste  skal være ferdig før vi reiser på ferie i juli.
Den første planen min var at det skulle være ferdig til jul, men pga av travle tider på jobb, kjøp av hytte på sørlandet så ble ikke det noe av. Men når det endelig blir ferdig blir det knall bra. Gleder meg til nytt bad,dekorere de nye rommene samt å endelig få laget til en skikkelig kjeller stue.

Elsker at det er lysere om kveldene og at det går an å bruke uterommet litt mer. Liker så godt å putle litt utendørs, pynte litt på trappen og lage små koelige sittegrupper.Nå er jeg så heldig å bo på en gård og har dermed stor og god plass rundt meg. Vi overtok gården for 7 år siden. vi har brukt mye tid på uterommet,total renovering av fjos og låve, lødd nye steingjerde  Skal vise dere et bilderas på neste blogg innlegg.


Ha en fortreffende fin kveld videre!!!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar